Ny teknisk prosjektleder i Teige Rederi

I høst ble det gjort kjent at Teige Rederi har kontrahert ny kombinert ringnotsnurper / tråler hos Cemre Shipyard i Tyrkia. Nå har rederiet sikret seg ny teknisk prosjektleder som har lang erfaring og kunnskap innen både skipsbygging og rederivirksomhet.

Ole Kristensen er bosatt i Ulsteinvik, og har de siste 28 årene jobbet hos Kleven Verft i ulike posisjoner innen prosjektledelse, teknisk og salg. De siste 15 årene har han også vært del av toppledelsen og kontraheringsgruppen til skipsbyggingskonsernet. Med sin bakgrunn i ledelse av utviklingsprosjekt og forhandling av skipsbyggingskontrakter så er daglig leder Sigurd Teige svært godt fornøyd med å ha skaffet seg en ringrev i bransjen: - Det er svært gledelig for oss at Ole ville ta på seg rollen som teknisk prosjektleder i byggeprosessen omkring Sunny Lady. Med hans bakgrunn og erfaring kjenner jeg meg svært trygg på Ole vil lede nybyggprosjektet med stø hånd hele byggeperioden frem til ferdigstilling. Ole er allerede i full sving på Westinghuset, og det er svært berikende å kunne jobbe sammen i et tverrfaglig team med så mye erfaring , forteller Teige.

Kristensen har også mer enn 10 års erfaring frå rederivirksomhet både som seilende, nybyggingstilsyn og driftsinspektør i rederi innenfor, bulk, tank, seismikk og container. Ole synest det er spennende og givende å kunne få muligheten til å jobbe fra rederisiden etter mange år i verftsindustrien:

- Det er utrolig moro å vere tilbake på rederisiden, og spesielt fiskeri som er en spennende, dynamisk og framtidsrettet del av industrien. Jeg har møtt mange veldig kunnskapsrike, dedikerte og dyktige medarbeidere i Teige Rederi som jeg har blitt tatt svært godt mottatt av. Opphenting av kunnskap går raskt, selv om det nok vil ta litt tid før jeg har fått på plass alle detaljer ved virksomheten. Jeg gleder meg stort til å kunne være med på å forme og bygge det flotteste og mest miljøvennlege fartøyet i den norske havfiskeflåten, sier teknisk prosjektleder i Teige Rederi, Ole Christensen.
Kaston AS - Eggesbøvegen 22 - Westinghuset - 6092 Fosnavåg - Tlf: 70 08 12 50 - Epost: post@kaston.no